Over ons

Impressie-specialisten sinds 1993

Theo van Leur Architectuur Presentaties is een eigentijds bureau gespecialiseerd in vastgoed visualisaties.

Dankzij onze geschiedenis vanuit de analoge wereld, waarbij de hardware bestond uit penselen en aquarelverf, hebben wij een enorme kennis op gebied van compositie, kleurgebruik en het scheppen van sfeer.

Dit vertaalt zich nog steeds in onze pastel en viltstift impressies maar weten wij ook goed toe te passen in onze digitale werkzaamheden.

Als één van de weinige bureaus in Nederland zijn wij in staat professionele handmatige schetsimpressies te leveren die in diverse stadia van het verkooptraject zijn in te zetten.

Daarnaast lopen wij voorop in digitale visualisatie met fotorealistische renderingen, animaties, virtuele tours, de Woonexperience, Augmented Reality en de huidige 3d VR brillen zoals Oculus Rift, Samsung Gear VR en de HTC Vive.

Gemeubileerde plattegronden, met een viltstift getekend tot strak digitaal en alles er tussenin, zit ook in ons programma.

Op het gebied van vastgoed visualisatie leveren wij een totaalpakket op een hoog professioneel niveau, waarbij wij de menselijke maat niet uit het oog verliezen en nog altijd bouwen op uitstraling en sfeer.