Sfeerplattegrond stijlen

De verschillen

In de loop der jaren zijn wij steeds meer verschillende stijlen sfeerplattegronden gaan maken. Ondanks dat ze allemaal in onze portfolio te vinden zijn, hebben wij hier een overzicht gemaakt met de grootste verschillen.

 

Viltstift

Deze handgetekende stijl kent vele varianten met subtiele verschillen. De egale kleuren kunnen verruild worden voor de waterverf / aquarel uitstraling, gearceerde of juist lege muren, subtiele of sterke kleuren.

Door het gebruik van de schetsstijl en ruwere lijnen is deze stijl óók erg geschikt voor woningen die nog in de presentatie- of conceptfase zitten.

 

Fineline

 

 De fineliner-stijl heeft veel weg van de viltstift plattegronden, maar wat deze stijl onderscheidt zijn de dunnere lijnen en het subtielere gebruik van kleuren. Hierdoor hebben de plattegronden een verfijnde uitstraling met nog steeds het schetsmatige gevoel.

  

Digitaal - Strak 

Deze strakke stijl kent twee varianten, de gedetailleerde variant en de schematische.

De gedetailleerdere variant geeft een goede suggestie hoe de woning eruit kan zien, de functionaliteit van de ruimtes en geeft door het gebruik van de vele verschillende meubels elke woning zijn eigen karakter. Door de vele kleine accessoires details kan er zoveel sfeer aan de woning worden gegeven als bij het project past.

De schematische variant maakt gebruik van enkele soorten witgekleurde meubels die, samen met het kleurgebruik van de ondergrond, aangeven welke functie de ruimte heeft.

Dit maakt deze stijl erg handig voor woningen die nog in conceptfase zitten en laat veel ruimte over voor eigen invulling.

 

Digitaal - Eigentijds

 

Dit is onze nieuwste stijl. Deze heeft zachtere randen en kleuren  passend bij een moderne look & feel binnen uw huisstijl.

 

Pastel

 

Deze stijl is de meest klassieke in het geheel. Deze stijl wordt veel gebruikt voor de grote statige woningen met grote kavels, maar ook bijvoorbeeld appartementen komen hier goed tot zijn recht.

 

  • /