Woningkiezer

Noorderhaven Zutphen

Hoe kies je uit honderden woningen de juiste? De woningkiezer, ontwikkeld voor Noorderhaven in Zutphen, helpt bij het bij het maken van deze keuze.

Gezien de omvang van het project zijn we opnieuw na gaan denken welke informatie belangrijk is voor een klant om zo snel mogelijk bij de juiste woning uit te komen. 

Voor Noorderhaven is de woningkiezer zo ontwikkeld dat de gebruiker op een makkelijke manier kan navigeren en informatie kan verkrijgen om in zo min mogelijk stappen de juiste keuze te kunnen maken uit de vele woningen die in verkoop gingen. Zo is de woningkiezer dynamisch opgebouwd zodat er bij de start de gehele gevel wordt getoond, maar wanneer de gebruiker al interesse toont in een bepaald blok er enkel dat blok wordt weergegeven. 

Vervolgens kan de gebruiker in een oogopslag meer informatie over de woningen krijgen zoals bijv. de beschikbaarheid, ligging, prijs, grootte etc. en natuurlijk kunnen hier filters op worden toegepast om enkel woningen over te houden die aan de wensen voldoen. 

Klik hier om de woningkiezer te bekijken.

 

 

  • /