Virtuele tour platform

één virtuele tour voor elke partij

In het project De Laakse Tuinen in Amersfoort zullen bijna 1000 woningen gerealiseerd worden. Voornamelijk grondgebonden woningen, maar ook een appartementsgebouw. Vrije kavels, rijwoningen maar ook sociale huur. Bij een plan met zo’n omvang en een brede doelgroep zijn er diverse ontwikkelaars betrokken met elk hun eigen behoeften. 

Hiervoor hebben wij een overkoepelende VR tour ontwikkeld. De basis hiervan zijn 4 vogelvlucht panorama’s verspreid over het gehele plan. Deze vogelvluchtfoto’s worden in de loop der tijd steeds verder ingevuld naar mate de fases in verkoop gaan. 

Elke partij kan het “schilletje” geheel naar wens aanpassen (eigen vormgeving, gebiedspromotie, woningzoeker etc.). Door het gezamenlijk gebruik van de basis hoeft niet elke partij individueel een virtuele tour voor het plan te ontwikkelen en blijven de panorama’s (en de techniek achter de virtuele tour) voor iedereen up-to-date. De vogelvlucht panorama’s zijn zo gepositioneerd dat elke fase duidelijk naar voren komt zodat hier ook “normale” vogelvlucht AI’s uit gegenereerd kunnen worden.

  • /